Noudatamme toiminnassamme AVI:n terveysturvallisuusmääräyksiä (Tartuntatautilaki 58d §) ja alueellisen koronanyrkin antamia suosituksia.

Vesiliikuntaryhmät toimivat normaalisti. Vauvauinneissa ryhmät on puolitettu. Napero- ja perheuintien aloitus siirtyy. Kuohun aikuisten vesijumppiin otamme enintään 20 henkilöä.

Meille tärkeintä on asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus ja toimimme sen eteen aktiivisesti. Olemme lisänneet hygieniatoimia ja kiinnitämme erityishuomiota pintojen puhtaana pitoon. Erityisesti korostamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Pirkanmaan koronanyrkki suosittelee kasvomaskin käyttöä julkisissa tiloissa. Suosittelemme siis vahvasti kasvomaskin käyttöä uimahallin yleisissä tiloissa (aula- ja pukuhuonetilat). Lisäksi suosittelemme välttämään turhaa oleskelua aula- ja pukuhuonetiloissa. Sisääntuloaulassa on asiakkaiden käytettävissä käsidesiautomaatti.

Uimahalliin otetaan enintään 80 % enimmäisasiakasmäärästä.

Pukukaappeja tulee käyttää mahdollisimman harvakseltaan eli mahdollisuuksien mukaan on syytä jättää kaapin molemmille puolille tyhjät kaapit.

Uimahalliin tullaan vain terveinä.

Korostamme jokaisen aikuisen vastuuta noudattaa viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla koronaviruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

Uimahalli on monen ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeä liikuntapaikka ja osalle vesiliikunta on liki ainoa sopiva liikuntamuoto. Koronaviruksen aiheuttamiin terveysriskeihin tulee suhtautua vakavasti, mutta samalla on hyvä muistaa, että myös liikkumattomuus ja heikko uimataito voivat olla riskejä yksilön terveydelle.

Tarkennamme ja muutamme ohjeita tarpeen mukaan.

Päivitetty 15.9.2021.