Noudatamme Pirkanmaan koronanyrkin tuoreita ohjeita. Näin ollen uimahallissa sallitaan alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten ohjattu toiminta (ml. koululaisuinnit), eläkeläisten uinti sekä lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaiden (terapia-asiakkaat) uinti turvavälit huomioiden.

Kuohussa noudatetaan seuraavaa päiväohjelmaa Ma-Pe (La ja Su halli on suljettu):

  • Klo 9:00-13:00 Koululaisuinnit (silloin kun koululaisia tulee uimaan)
  • Klo 13:30-16:00 (klo 16:00 oltava ulkona hallista) Eläkeläiset ja lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaat (terapia-asiakkaat, terapeutin oltava mukana), vapaa uintiaika, (eläkeläisten vesijumppia ei toistaiseksi järjestetä)
  • Klo 16:15-20:00 Lasten harrastustoiminta (uimakoulut, uimaseuratoiminta jne.) (vanhemmille suositellaan maskien käyttöä lapsia tuodessa)

La-Su halli on suljettu pl. pienimuotoinen seuratoiminta lapsille.

Mikäli koronanyrkki, kaupunki tai muu viranomaistaho muuttaa ohjeita, joudumme muuttamaan toimintaamme.

Aikuisten vakiovuorotoiminta ei näin ollen toistaiseksi pääse alkamaan. Myöskään eläkeläisryhmien vakiovuorotoimintaa ei toistaiseksi aloiteta. Tiedotamme muutoksista.

 

Pirkanmaan koronanyrkin ohje:

Julkiset ja yksityiset sisäliikuntatilat (ml. uimahallit, jäähallit, kylpylät ja saunat) suositellaan pidettäväksi suljettuina, lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia:

  • Alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta on mahdollista kaikissa sisäliikuntatiloissa, mukaan lukien koulujen uimaopetus. Lasten ja nuorten sisäliikuntaryhmät toteutetaan Avin kokoontumissuosituksen mukaisesti korkeintaan kymmenen henkilön ryhmissä.
  • Uimahallissa uinti on lisäksi mahdollista turvavälein eläkeläisille (eläkeläiskortilla) sekä niille, joille uinti on osa lääkinnällistä kuntoutusta, molemmat asiakasryhmät erikseen määriteltyinä aikoina.
  • Lisäksi mahdollistetaan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuva ammattilaisurheilu OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminta sekä Olympiakomitean tukiurheilijoiden ja OKM:n apurahaurheilijoiden urheilu

SARJAKORTTIEN VOIMASSAOLO

Uinnin sarjakorteille myönnetään koronasulun aikaa vastaava lisäaika (suoraan järjestelmään).