Hanki ensin uintikortti ja rekisteröidy sitten verkkokauppaan.

OHJE KÄYTTÄJILLE:

  1. Hanki Kuohun lipunmyynnistä ladattava uintikortti (3 €). Oston yhteydessä kortille asetetaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Mikäli sähköpostiosoite puuttuu jo hankkimasi kortin tiedoista, tulee se käydä lisäämässä tietoihin lipunmyyntipisteessä. Ilman sähköpostiosoitetta verkkokaupasta ei pysty lataamaan kortille uintikertoja.
  2. Kirjaudu verkkokauppaan osoitteessa: https://oma.enkora.fi/kangasala/reservations2/indexantamallasi sähköpostiosoitteella.
  3. Mikäli salasanasi ei ole tiedossa, tilaa uusi ”Unohditko salasanan” painikkeen avulla.
  4. Nyt voit ostaa verkkokaupasta haluamasi tuotteet. Uintikerrat latautuvat automaattisesti uintikortillesi. Uintikerrat ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä.

Huom. Samalle uintikortille voi ladata yksittäisiä uintikertoja, 10 kerran sarjakortin ja 20 kerran sarjakortin. Mikäli samalle kortille lataa sekä päivälippuja että kokoaikalippuja, valitsee portti aina oikean tuotteen eli arkisin päiväaikana klo 6–16 päivätuotteen, muutoin kokoaikatuotteen.

Uintikortti on henkilökohtainen.

Toistaiseksi verkkokaupassa ei voi hyödyntää liikuntaseteleitä maksuvälineenä, mutta kehitystyö tämän mahdollistamiseksi on vireillä.

Huom. Jos sinulla on useampi uintikortti ja tili, voit kysyä lisätietoja Kuohun lipunmyynnistä, niin tarkistamme tilien tilanteen.