SatuJalat | Jalkahoitoa, tukisukkia

Kuohun sisäänkäyntikerroksessa sinua palvelee SatuJalat.

Jalkojen hoito on perusterveydenhoitoa. Säännöllinen omahoito ja jalkahoitajalla käynti auttaa ehkäisemään jalkaongelmien syntyä, rentouttaa ja antaa hyvää oloa. Lymfaterapialla saat vauhtia aineenvaihduntaan. Se on tehokasta turvotuksen hoitoon, kivunlievitykseen ja rentoutumiseen. SatuJaloissa toimii myös tukisukkien mittaus- ja tilauspalvelu. Vetoketjulliset, omien mittojen mukaan tehdyt tukisukat on helppo pukea jalkaan.

Tutustu SatuJalkoihin omilla sivuilla tai Facebookissa.

Ota yhteyttä: SatuJalat p. 0400 488 189 tai satujalat@pp.inet.fi

Golden Wellness | Klassista- ja kuumakivihierontaa, fitness- ja ravintovalmennusta

Tea Kivimäki (Golden Wellness) on koulutukseltaan kuntoutusalan hoitaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja fitnessvalmentaja (SFU 04/23). Tea tekee treeni- ja ravintovalmennuksia, psyykkistä valmennusta sekä klassista- ja kuumakivihierontaa.  Tea tarjoaa yksilöllisiä valmennusohjelmia asiakkaan omat mieltymykset huomioiden. Psyykkinen valmennus toimii tukena tavoitteisiin pääsyssä. Tea palvelee Kuohussa tiistaisin ja lauantaisin ja hänellä on toinen toimipiste Tampereella.

Ota yhteyttä: 040 822 2942 tai tea@goldenwellness.fi, goldenwellness.fi

Jarkko Savenius | Fysioterapiaa, hierontaa, akupunktiota

Fysioterapeutti Jarkko Savenius tarjoaa fysioterapia- ja hierontapalveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluihin kuuluvat fysioterapia, hieronnat, akupunktio, kotikäynnit, kompressiotuotemitoitukset sekä yksilölliset jumppa- ja kuntoutusohjelmat. Fysioterapian keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa toimintakykyä ja liikkumista. Jarkko palvelee Kuohussa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Hänellä on toinen toimipiste Sahalahdella.

Ota yhteyttä: 050 535 8544 tai https://savenius.net/