Lasten synttärit

Tarjoamme lapsille ratkiriemukkaat, ohjatut uimahallisynttärit. Kuohussa päivänsankari kavereineen pääsee nauttimaan sisä- tai vesileikeistä ja juhlaan kuuluvista herkuista! Olemme räätälöineet synttärivaihtoehtoja, joista voit valita teille parhaiten sopivan synttäripaketin ja mahdolliset tarjoilut. Tarjoilut voit tuoda myös tullessasi.

Hauskanpitoa uudella vesiputousaltaalla tai opetusaltaalla, lasten toiveiden mukaista leikkiä ja pelailua. Vesipeuhusynttärit eivät edellytä lapsilta uimataitoa. Synttäripaketin hinta 149 € + mahdolliset tarjoilut, jotka voit tilata Kuohun kahvilasta. Synttäreille tai muihin tilavarauksiin voit myös aina tuoda omat tarjottavat.

Opetellaan tavallisimpia uimahyppyjä, kisaillaan ja leikitään hyppyaltaalla ohjaajan johdolla. Päälle herkutellaan Kuohun Kabinetissa. Synttäripaketin hinta 149 € + mahdolliset tarjoilut, jotka voit tilata Kuohun kahvilasta. Synttäreille tai muihin tilavarauksiin voit myös aina tuoda omat tarjottavat.

Harjoitellaan leikkien monoräpylöillä ja halutessa merenneitoasuilla erilaisia uintitekniikoita. Päälle herkutellaan Kuohun kabinetissa. Synttäripaketin hinta 159 € + mahdolliset tarjoilut, jotka voit tilata Kuohun kahvilasta. Synttäreille tai muihin tilavarauksiin voit myös aina tuoda omat tarjottavat.

Halutessasi voit järjestää hauskat ja toiminnalliset synttärit myös kuivalla maalla Kuohun Salissa. Liikuntaleikkisynttäreillä lapset pääsevät liikkumaan ja leikkimään vauhdikkaita liikuntaleikkejä päivänsankarin toiveita kuunnellen. Synttäripaketin hinta 149 € + mahdolliset tarjoilut, jotka voit tilata Kuohun kahvilasta. Synttäreille tai muihin tilavarauksiin voit myös aina tuoda omat tarjottavat.

Keppihevossynttäreille lapset voivat tuoda omat keppihevoset tai lainata niitä Kuohusta. Hevosten kanssa lapset pääsevät juoksentelemaan Kuohun salissa, jossa mm. erilaisia esteitä. Lisäksi kivoja heppaleikkejä. Synttäripaketin hinta 149 € + mahdolliset tarjoilut, jotka voit tilata Kuohun kahvilasta. Synttäreille tai muihin tilavarauksiin voit myös aina tuoda omat tarjottavat.

Kysy tarjoiluista kahvilasta.

Jokaisen synttäripaketin hintaan sisältyy max 10 lasta ja max 2 aikuista, muilta peritään normaali uimalipun hinta kustakin lapsesta ja aikuisesta. Synttäripaketti ja tarjoilupaketti on hinnoiteltu erikseen. Synttäreille tai muihin tilavarauksiin voit myös aina tuoda omat tarjottavat.

Synttäreiden ohjelmarakenne on seuraava:

Vaihtoehto 1 (2 tuntia)

Aloituskellonaika vaihtelee sopimuksen mukaan
14:00 – Kokoontuminen Kuohun aulassa, josta siirtyminen vanhempien opastuksella puku- ja pesutiloihin
14:15 – Kuohun järjestämä ohjaus altailla
15:00 – Siirtyminen pesu- ja pukutiloihin
15:30 – Siirtyminen vanhempien opastuksella Kuohun kabinettiin (2. krs) herkuttelemaan
16:00 – Synttärit päättyvät

Vaihtoehto 2 (2,5 tuntia)

Aloituskellonaika vaihtelee sopimuksen mukaan
14:00 – Kokoontuminen Kuohun aulassa, josta siirtyminen vanhempien opastuksella puku- ja pesutiloihin
14:15 – Kuohun järjestämä ohjaus altailla (tai salissa)
15:00 – Vapaata oleskelua altailla vanhempien vastuulla
15:30 – Siirtyminen pesu- ja pukutiloihin
16:00 – Siirtyminen vanhempien opastuksella Kuohun kabinettiin (2. krs) herkuttelemaan
16:30 – Synttärit päättyvät

Vaihtoehto 3 ( 2 tuntia Kuohun salissa)

Aloituskellonaika vaihtelee sopimuksen mukaan
14:00 – Kokoontuminen Kuohun aulassa, josta siirtyminen vanhempien opastuksella toisen kerroksen saliin
14:15 – Kuohun järjestämä ohjaus (liikuntaleikit, keppihevossynttärit) 45 min.
15:00 – Haluttaessa vapaata leikkiä Kuohun salissa vanhempien vastuulla 30 min.
15:30 – Herkuttelua Kuohun salissa tai kabinetissa
16:00 – Synttärit päättyvät

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Virve Manninen
P. 050 5363 740
kahvila@kangasalanuimahalli.fi